HUIZE VORKIE FOTOGRAFIE

TARIEVEN

 

IK GA EEN VERHAAL VASTLEGGEN...

Onwijs leuk dat je een kijkje komt nemen en nieuwsgierig bent naar een fotoshoot bij Huize Vorkie fotografie. 

Ik ben heel graag bezig met het vastleggen van de mooiste en dierbaarste momenten van jullie leven.

Jij en je lievelingsmensen!!

 

Ook vind ik het onwijs belangrijk dat iedereen zich ontspannen voelt, ik wil jullie zo natuurlijk mogelijk vastleggen, hoe jullie echt zijn!  

 

IK GA EEN VERHAAL VASTLEGGEN...

Een zwangerschapsshoot, newborn of een familieshoot, we gaan van plekje naar plekje en ik laat jullie heerlijk je gang gaan. Hierdoor komt er een verhaal tevoorschijn en creeër je met elkaar de mooiste momenten samen. 

Het kan thuis, in de duinen, het bos of als jullie heerlijk uitwaaien op het strand. Maar natuurlijk ook als jullie ergens lopen in een park of een familie uitje hebben. 

 

Het leuke is dat je bij iedere shoot die je boekt een harmonica fotoboekje ontvangt! Hier verwerk ik 16 tot 18 favoriete foto's in en kan je laten zien aan je lievelingsmensen! 

 

Product Prijs
ꕥ Portret shoot zwarte achtergrond. Incl 5 foto's €125,00
ꕥ Zwangerschapsshoot + harmonica fotoboekje 18 pagina's. € 175,00
+/- 1 uur fotografie evt. jurk client closet,professionele nabewerking in kleur en zwart/wit, persoonlijke gallerij, foto's in hoge resolutie, 25 foto's in HR, evt. extra foto's te bestellen.
ꕥ Newborn fotografie + harmonica fotoboekje 18 pagina's. € 175,00
1 uur fotografie evt. jurk client closet,professionele nabewerking in kleur en zwart/wit, persoonlijke gallerij, foto's in hoge resolutie, 25 foto's in HR, evt. extra foto's te bestellen.
ꕥ Familieshoot 1 gezin (4-6 pers) € 184,50
1 uur fotografie incl. 25 foto's, professionele nabewerking in kleur en zwart/wit, persoonlijke gallerij, foto's in hoge resolutie + harmoncia fotoboekje 18 pagina's.
Familie foto sesse voor ieder extra persoon €15,00. Grote groep op aanvraag.

Alle tarieven zijn inclusief:

De prachtige beleving van de fotoshoot, cliënt closet en/ of styling advies als je twijfelt wat aan te trekken, professionele nabewerking, een persoonlijke online gallerij (online met wachtwoord), foto's in hoge resolutie. 

Tegen een meerprijs van €3,50 kan je extra foto's bestellen. 

 

Bij iedere fotoshoot die je boekt krijg je een harmonica fotoboekje t.w.v.  €24,50 + optie geschenkdoosje voor het fotoboekje.

Reiskosten buiten Aalsmeer €0,45 per km. 

 

Huize Vorkie fotografie behoudt het recht om de foto's te gebruiken voor website en social media. Uiteraard wordt hier heel zorgvuldig mee om gegaan. Mocht je dit niet willen graag vooraf aangeven. 

 

FOTOBOEK Prijs
ꕥHarmonica fotoboekje met een prachtige fluwelen kaft, met 16 tot 18 prachtige bladzijden met magneetsluiting (voorkomt beschadiging), handzaam model, makkelijk in je tas. € 24,50
Optie - Geschenkdoosje voor het harmonica fotoboekje € 5,99
ꕥSchitterend luxe 3 luik met een prachtige fluwelen kaft met opdruk. Vul dit 3 luik met de 3 prachtigste foto's van de fotoshoot en geniet daarvan in huis! Formaat 15 x 15 CM. Groter op aanvraag. € 44,99
Optie - Geschenkdoos voor het 3 luik. €14,99
ꕥCanvas doek 20x30 CM €42,50